(Nederlands) Exclusieve vertegenwoordiging

(Nederlands) In Nederland wordt het gedachtegoed van de Banerji's exclusief uitgedragen door de Stichting Hahnemann Homeopathie (SHH). In november 2012 waren beide Indiase artsen op uitnodiging van onze stichting in Nederland. Zij hebben hun kennis met ons gedeeld. De SHH vormt het steunpunt voor de Prasanta Banerji Homeopathic Research Foundation in Nederland. Op verzoek van beide artsen vertegenwoordigen wij exclusief de Banerji-protocollen in Nederland.

(Nederlands) Up to date

(Nederlands) Dit geeft u als gast op onze website de garantie dat onze informatie up-to-date is. Wilt u gebruik gaan maken van de Banerji-protocollen en vraagt u zich af welke homeopaten u daarvoor moet benaderen? Op deze website vindt u een lijst met klassiek homeopaten die zijn geschoold in het werken met de protocollen.

(Nederlands) Enige echte bron

(Nederlands) Let op: aangetrokken door het succes claimen in India inmiddels meer websites de protocollen. Wilt u de informatie uit de eerste hand, dan verwijzen wij u naar de enige echte website van dr. Prasanta Banjeri en dr. Pratip Banjeri: www.pbhrfindia.org

(Nederlands) Bij wie moet u zijn?

(Nederlands) Zoekt u een klassiek homeopaat die werkt met de Banerji-protocollen? Ga dan naar de lijst met geschoolde homeopaten.

Nu in NL: Het boek over de Banerji Protocols

Het nieuwe boek The Banerji Protocols; A New Method of Treatment with Homeopathic Medicines is uit en nu ook in Nederland verkrijgbaar. In dit boek hebben vader en zoon Prasanta en Pratip Banerji meer dan 55 jaar ervaring vastgelegd. Hun behandeling van tumoren met homeopathische middelen heeft verbluffende resultaten. Kijk voor meer informatie of om te bestellen hier »

DVD Banerji Protocols

DVD Banerji Protocols Homeopathy for Serious Illness - The Legendary Banerji Protocols - Seminar DVD Prasanta, Banerji DVD of Seminar 9.-10. November 2012 in Bad Bellingen (€ 149,00) Lees meer »

Symposium: het effect van de Protocols

Het effect van de Banerji protocols: homeopathie tegen kanker en andere chronische ziekten. Een uniek internationaal symposium met live consulten van Prasanta en Pratip Banerji! Beide artsen komen opnieuw naar Nederland om een uniek tweedaags symposium te verzorgen. Kijk voor meer informatie hier »

(Nederlands) Neem contact op

(Nederlands) Deze website groeit. Kijkt u rustig rond en verwonder u over het succes van de Banerji-behandeling. Mocht u hierop informatie zoeken en (nog) niet vinden, e-mail dan gerust naar: info@klassiekehomeopathie.nl. Wij zullen uw e-mail graag beantwoorden.

(Nederlands) Geïnformeerd blijven?

(Nederlands) Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen inzake de Banerji-protocollen? Ga dan naar het formulier om uw adresgegevens aan ons te verstrekken.

Disclaimer

(Nederlands) Wij spannen ons tot het uiterste in om alle informatie op deze website correct, volledig en actueel te houden. Desondanks kan de inhoud onvolkomenheden bevatten. Bezoekers kunnen daarom aan deze website geen rechten ontlenen. Als gast op onze website stemt u in met deze disclaimer.

Flags Widget powered by AB-WebLog.com.