Tevreden

Gebruikt u homeopathische middelen volgens de Banerji-protocollen en bespeurt u een duidelijke verbetering in uw klachten? Is ook uw specialist tevreden (of verbaasd) over uw verbeterende gezondheidstoestand? Zet dan uw zelfbehandeling gewoon voort.

Verdere actie raadzaam

Het kan ook voorkomen dat uw lichaam niet met de verwachte verbetering reageert. Dan is het raadzaam om verdere actie te ondernemen. Het gebruik van de homeopathische middelen volgens de Banerji-protocollen beslaat immers slechts een deel van de behandelingsmogelijkheden die de homeopathie te bieden heeft. Ook deze protocollen kennen hun beperkingen en verdienen soms een meer specifieke toepassing op een individuele patiënt. Wij raden u aan voor deze specifieke toepassing een deskundig klassiek homeopaat RH te consulteren. Om door hem of haar een aanvullend protocol vast te laten leggen dat individueel is en alleen van toepassing in uw situatie. Het geneesmiddelprotocol moet dan voor u op maat worden gemaakt.

Deskundige beoordeling

De ter zake deskundige klassiek homeopaat RH kan beoordelen welke eventueel belemmerende factoren het verdere herstel in de weg staan. Hij of zij kan daarop aanvullende geneesmiddelen voorschrijven. Uw lichaam kan niet goed reageren vanwege:

  • een nog steeds actieve erfelijke belasting;
  • bijwerkingen van regulier geneesmiddelgebruik;
  • reactiemoeheid van de patiënt waardoor het protocol niet aanslaat.

Deskundig in complexe ziektesituaties

De klassiek homeopaten RH die u vindt op http://www.klassiekehomeopathie.nl/ zijn deskundig in het werken met de Banerji-protocollen en in het beoordelen van complexe ziektesituaties en reactiepatronen. Zij kunnen u verder helpen.

Bekijk het overzicht van klassiek homeopaten die u kunt consulteren »