Geachte bezoeker van onze website,

Helaas hebben wij onze website moeten aanpassen. U vindt op deze site geen verwijzingen naar eventueel aangewezen homeopathische middelen. De wet geeft de mogelijkheid om indicaties bij homeopathische middelen te vermelden. Tot onze ontsteltenis heeft Minister Schippers een beleidsbeslissing genomen waardoor de consument niet meer kan zien waar homeopathische middelen voor gebruikt moeten worden! Indicaties bij homeopathische middelen zijn nu verboden. Uiterst onwenselijk! Het vermelden waarvoor een homeopathisch product moet worden gebruikt, wordt nu met hoge boetes bestraft. Mocht u gebruik willen maken van homeopathische middelen, neemt u dan contact op met één van de bij ons aangesloten professionals, u bent dan verzekerd van deskundige hulp. U vindt de professionals onder de knop ‘praktijken’. 

Aansprakelijkheid

Wij spannen ons tot het uiterste in om alle informatie op deze website correct, volledig en actueel te houden. Desondanks kan de inhoud onvolkomenheden bevatten. Bezoekers kunnen daarom aan deze website geen rechten ontlenen. Als gast op onze website stemt u in met deze disclaimer. De protocollen die wij in onze webwinkel aanbieden, zijn volkomen veilig en maken deel uit van de Banerji-protocollen. U kunt er daarom voor kiezen de protocollen alvast zelfstandig te gaan gebruiken. Het heeft onze voorkeur indien u zich daarin laat begeleiden door een van onze geschoolde klassieke homeopaten. Wij kunnen dan in die begeleiding meer voor u betekenen.

Auteursrecht

Op deze website rust een auteursrecht van Stichting Hahnemann Homeopathie. De inhoud van de site mag dan ook op geen enkele wijze worden gewijzigd zonder onze nadrukkelijke toestemming.

Hyperlinks

Onze website bevat hyperlinks naar sites buiten ons domein. Deze links dienen als extra service voor u als gast. Voor de sites waarnaar wij verwijzen, kunnen andere voorwaarden gelden. Wij zijn niet aansprakelijk voor de inhoud van elk van deze websites.

Privacy

Wij respecteren de privacy van de bezoekers van onze website. Persoonlijke informatie die u met uw bezoek verschaft, behandelen we zorgvuldig en vertrouwelijk. Geheel conform de Nederlandse wetgeving. Wij houden het aantal bezoekers bij. De resultaten gebruiken wij uitsluitend in verzamelde vorm, niet herleidbaar tot individuele personen. Persoonsgegevens die u in onze website opgeeft, verkopen wij niet door aan derden. Wij kunnen deze gegevens wel gebruiken voor onze eigen marketing- en informeringsdoeleinden. Door deze gegevens op te geven, stemt u in met dit gebruik hiervan. U kunt op ieder gewenst moment verzoeken uw gegevens uit onze bestanden te laten verwijderen.